Rosa med prayerbox


Dubbelt halsband med rosa/ lila småpärlor, vita sötvattenspärlor i en form som kallas blisterpärlor. På halsbandet finns en liten härtformad prayerbox som man kan öppna och lägga ex en liten papperlapp med en bön, önskan eller liknande. Här kan man också lägga sitt barns första tand eller något annat smått.

hal013


Här ser man inte vilken härlig lila nyans det är på pärlorna. Lite auburgine kan man nog säga.
Alla pärlor är gjorda av glas, droppar, bicone och småpärlor. Dropparna är ca 15 mm.
Längden på halsbandet är ca 44 cm långt.

Rassel


Ett härligt rasselhalsband med glaspärlor i olika gråa nyanser

hal012


Ett halsband med små peackock färgade sötvattenspärlor och snäckskalsringar som skiftar lite mer i lila än vad som syns på bilden, även lite glaspärlor finns med i ringarna. Sötvattenspärlorna är ca 3-4 mm, ringarna är 20 mm och längden på halsbandet är ca 46 cm.

Fler fotografier

Har du hittat ett smycke du är intresserad av men vill se fler fotografier så är du välkommen att kontakta mig på [email protected] så ordnar jag det.

hal011


Ett halsband med nougatfärgade sötvattenspärlor med några fuschia färgade glaspärlor och en en vacker blomma i blickfånget. Sötvattenspärlorna är ca 5mm, glaspärlorna är 6 mm och blomman är ca 2 cm.
Längden är ca 46 cm.

hal010


På ett 12 mm svart organza band hänger ett silverfärgat metall hjärta (ca 3 cm) och ett svart glashjärta (ca 1,5 cm), hela hänger är ca 7,5 cm långt (inkl ring).
Längd på organza bandet är ca 44 cm.

hal009


Halsbandet bestär av 3 st slipade glaspärlor, ca 25 mm med böjda silverfärgade rör, silverfärgade pärlor i glas och metall.
Längd ca 43 cm med en förlängningskedja på ca 5 cm.

hal008


Små (3-4 mm) peackock färgade sötvattenspärlor, silver färgade småglaspärlor och ett häftigt togglelås i form av en katt. På låset finns också en kattberlock.
Längd ca 47 cm.

hal007


Lila snäckskalscoins, 10 mm med svarta streck och svarta glaspärlor mellan.
Svårt att se den lila färgen på den stora bilden men den syns bättre på närbilden till höger.
Låset är ett svart togglelås som inte syns i bild. Längd ca 47 cm.

RSS 2.0